Customer Care Officer

Energia Pharma Services (www.energiapharma.be), gevestigd in Turnhout, is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zorgt voor registratie, distributie en promotie van farmaceutische producten in Sub-Sahara Afrika. Energia Pharma Services is een Belgische familiale holding, met meer dan 25 jaar ervaring.

Om de verdere groei te ondersteunen is Energia Pharma Services op zoek naar een ‘Customer Care Officer’ om het gemotiveerde Customer Care Team te versterken en alle export orders te verwerken.

Takenpakket en verantwoordelijkheden
– Je volgt vlot en efficiënt het hele order proces op vanaf ontvangst van het order tot de uiteindelijke facturatie
– Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten
– Je zorgt voor een feilloze afhandeling van alle order gerelateerde documentatie
– Je organiseert en volgt de transporten op naar de klant (zowel wegtransport als lucht- en zeevracht)
– Je denkt pro-actief en kan anticiperen op de behoeften van de klant
– Je volgt de betalingen van klanten op in samenwerking met de finance afdeling
– Je onderzoekt en behandelt klachten
– Je organiseert de verzending van promotiemateriaal en farmaceutische stalen ter ondersteuning van de sales teams in Afrika
– Je verstuurt registratie stalen naar lokale contactpersonen ter ondersteuning van onze registratie afdeling
– Je verzorgt de communicatie naar klanten omtrent speciale campagnes en volgt deze verder op

Profiel
Je behaalde bij voorkeur een bachelor diploma. Bij jou staat de klant centraal en dit vertaalt zich dan ook in je flexibiliteit en problem solving skills. Een goede kennis van Microsoft Office is vereist, ervaring met ERP is zeker een pluspunt. Een goede kennis van het Frans en Engels zijn onontbeerlijk in deze internationale omgeving.

Aanbod
Energia Pharma Services NV biedt je een open en familiale werkomgeving, die mensen stimuleert om zich volledig te ontplooien, ook op sportief vlak. Je maakt deel uit van een internationaal team van
no-nonsense gemotiveerde professionals, maar werkt vlak bij huis in een filevrije omgeving. Frans en Engels zijn eveneens werktalen. Je werkt in een sector met werkzekerheid. Uiteraard gaan je inspanningen gepaard met een competitief verloningspakket.

Interesse

Stuur je kandidatuur naar jobs@energiapharma.be.